«Ποιους παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να προσέξει η Φενέρμπαχτσε;»

Δημοσίευμα της Hurriyet αναλύει τα όπλα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε.

«Ποιους παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να προσέξει η Φενέρμπαχτσε;»

Μνεία στο τουρκικό Τύπο με αφορμή την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό (11/4, 19:45, live στο fosonline) είχαμε αναφορικά με τα ατού της ομάδας των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι δημοσιογράφοι ξεχώρισαν τους Ροντινέι, Φορτούνη και Ελ Κααμπί.

Δείτε τι έγραψαν αναλυτικά:

Για Ροντινέι: «Ο Ροντινέι μπαίνει συχνά στην επίθεση. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και εύκολος άνθρωπος σε καταστάσεις ένας προς έναν. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που ξεχωρίζει με τις ασίστ του, πέρασε έξι φορές το γκολ στους συμπαίκτες του και τρία βρήκε τα δίχτυα. Αδυναμία: Έχει ένα στυλ που είναι επιρρεπές σε λάθη στην άμυνα γιατί επιτίθεται πολύ».

Για Φορτούνη: «Ένα από τα αστέρια όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας. Σε ματς που ο 31χρονος παίζει καλά, η ομάδα του έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει. Ωστόσο, είναι πολύ αναποτελεσματικός σε κάποια ματς»

Για Ελ Κααμπί: «Ο Μαροκινός σέντερ φορ, ο οποίος εμφανίστηκε με επιτυχία στη Χατάισπορ, όπου αγωνίστηκε μεταξύ 2021 και 2023, βιώνει τη χρυσή εποχή της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Ο Ελ Κάαμπι, που αλλάζει συνεχώς γήπεδο και είναι πολύ αποτελεσματικός στις μπάλες που ρίχνονται πίσω από την άμυνα, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 27 γκολ»