Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ, πάμε για τη νίκη»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς με την Φενέρ. Έχει αποφασίσει ενδεκάδα και πώς θα παίξει η ομάδα. . Τι είπε ο Βάσκος τεχνικός για τον πρώτο προημιτελικό στο Conference League.

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ, πάμε για τη νίκη»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε (11/4) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το πλάνο του:

« Έχω αποφασίσει τι πλάνο μου και την ενδεκάδα, ελπίζω να μη συμβεί κάτι απρόοπτο στην προπόνηση και να χρειαστεί να αλλάξω κάτι».

Για την κατάσταση στη Φενέρμπαχτσε και εάν θα παίξει ρόλο: «Δεν το πιστεύω. Νομίζω ότι όλη της η συγκέντρωση βρίσκεται στην Ευρώπη. Όλη της η προσοχή θα είναι στο ματς με εμάς. Είναι ομάδα με πολεμιστές που δεν χαρίζει τίποτα και θα έρθουν εδώ να πολεμήσουν».

Για το ότι δεν έχει παίξει πολλά ματς το τελευταίο διάστημα η Φενέρ: «Έχει όντως να παίξει καιρό, αλλά δεν έχει τραυματίες. Το ίδιο βέβαια και εμείς εκτός από έναν τιμωρημένο. Είχαν την ευκαιρία να παίξουν με την πρώτη ομάδα στο Σούπερ Καπ, δεν το έκαναν, άρα θα είναι πανέτοιμοι».

Για το πρόβλημα με τους παίκτες που είναι στο όριο: «Αυτό που κοιτάζω είναι το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Έχουμε πλήρη ομάδα, μπορεί να καλύψει τα κενά. Ίσως στους στόπερ να υπάρξει πρόβλημα εάν δεχτούν κάρτα, αλλά δεν θα το κοιτάξουμε αυτό για το δεύτερο ματς».

Για το κακό ξεκίνημα στα δύο προηγούμενα ματς εντός έδρας στην Ευρώπη: «Δεν πρέπει να μένουμε στα άσχημα και τα παλιά. Δεν τα ξεχνάμε. Δεν ήταν μόνο στην Ευρώπη. Δυσκολευόμασταν πολύ. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, Τώρα πια παίζουμε καλά από την αρχή έως το τέλος. Έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε βελτιωθεί»

Για το αν θα παίξει ο Γιόβετιτς: «Θα το μάθετε αύριο. Όμως οι ευχάριστοι πονοκέφαλοι κάνουν καλό. Είτε έρχεται κάποιος από τον πάγκο ή είναι βασικός και ξέρει ο προπονητής ότι δεν θα κάνει λάθος εάν τους βάλει, αυτό είναι καλό για την ομάδα».

Για τον κόσμο: Εμείς πρέπει να δώσουμε κίνητρο από την αρχή στον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσουν και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».