Ολυμπιακός: Καλύτερη άμυνα η...επίθεση με Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε φημίζεται για την τρομερή φετινή παραγωγικότητά της, αλλά σε αρκετά παιχνίδια της η άμυνά της έχει αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα κι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται...

Ολυμπιακός: Καλύτερη άμυνα η...επίθεση με Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί τουρκικού εδάφους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (11/4) στον Πειραιά για την προημιτελική φάση του Conference League και ο Ισμαΐλ Καρτάλ περιμένει από την επίθεσή του να κάνει αυτό που με συνέπεια πραγματοποιεί φέτος, δηλαδή να βρει τουλάχιστον ένα γκολ που θα της δώσει δικαίωμα να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Όμως ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας προβληματίζεται για την αμυντική γραμμή του και την ευκολία με την οποία δέχεται τέρματα. Άλλωστε στα δύο τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έστω κι αν νίκησε δέχτηκε από δύο γκολ από Τραμπζονσπόρ και Άδανα Ντεμίρσπορ.

Γενικά η Φενέρ έχει παιχνίδια φέτος στα οποία έχει δεχτεί αρκετά γκολ. Όχι μόνο το 6-1 από τη Νόρτζελαντ στην Δανία, καθώς είχε κι άλλη μία πολύ βαριά ήττα και αποκλεισμό στο Κύπελλο, το 3-0 από την Ανκαραγκιουτσού τον περασμένο Φεβρουάριο. Έχει δεχτεί και στο πρωτάθλημα τρία γκολ, στην έδρα της από την Τραμπζονσπόρ, εκτός έδρας με την Καϊσέρισπορ. Και πολλές φορές από δύο γκολ.

Είναι ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο προφανώς θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ο Ολυμπιακός, καθώς είναι δεδομένο ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει διαπιστώσει τα κενά, τα αναλύει στους παίκτες του και θα επιχειρήσει να «χτυπήσει» στα κενά που έχει η Φενέρ αμυντικά, παρά τις επιστροφές παικτών της από τραυματισμούς. Ο δε Λιβάκοβιτς είναι ακόμη επηρεασμένος απ' όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό ματς με την Τραμπζονσπόρ. Γενικά θα πρέπει να περιμένουμε έναν Ολυμπιακό πολύ προσεκτικό και αποφασιστικό ανασταλτικά, αλλά και με γενναιότητα και επιθετικό θράσος. Γιατί σε αυτά τα ματς πάνω απ' όλα μετράει η νίκη ενόψει των ρεβάνς. Με όποιο σκορ...