Ολυμπιακός: Μπορεί να δει και αυτά τα ματς της Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ ισχυρή και επιθετική ομάδα, αλλά όχι άτρωτη. Όσα είχε πάθει σε Βουλγαρία και Δανία δεν είναι πολύ... παλιά κι ο Ολυμπιακός σίγουρα θα τα μελετήσει. 

Ολυμπιακός: Μπορεί να δει και αυτά τα ματς της Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε είναι ως γνωστόν μία πολύ δυνατή και επιθετική ομάδα, με παραγωγικότητα που εντυπωσιάζει και με ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας. Ενώ έχει και πλουραλισμό στο σκοράρισμα καθώς είναι αρκετοί αυτοί με διψήφιο αριθμό τερμάτων φέτος.

Στον Ολυμπιακό και ενόψει της πρώτης μάχης της Πέμπτης (11/4) για την προημιτελική φάση του Conference League ξέρουν καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν και πόσο προσηλωμένοι οφείλουν να είναι ανασταλτικά. Όπως και αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Σίγουρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει να αναλύουν στην ομάδα τους τον τρόπο παιχνιδιού, τα ατού, τα προσόντα και τις αδυναμίες της τουρκικής ομάδας. Προφανώς και θα στοχεύσουν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ειδικά σε αυτά με τους Βέλγους της Ουνιόν (3-0 έξω, 0-1 μέσα).

Δεν θα είναι κακό να πάνε και λίγο πιο πίσω. Στον όμιλο της διοργάνωσης, το περασμένο φθινόπωρο. Τότε που με τον ίδιο προπονητή και το ίδιο ρόστερ η Φενέρμπαχτσε είχε κάνει δύο ηχηρές ήττες εκτός έδρας. Κι από ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια.

Στην Βουλγαρία είχε δεχτεί ένα γρήγορο γκολ από την Λουντογκόρετς και τελικά ηττήθηκε 2-0 με άλλο ένα στις καθυστερήσεις. Ενώ τον Νοέμβριο είχε υποστεί ανεπανάληπτο κάζο στην Δανία από την Νόρτζελαντ. Εκείνο το 6-1 που κάτι...θυμίζει σαν σκορ στον Ολυμπιακό!

Πάλι ο Λιβάκοβιτς είχε αιφνιδιαστεί νωρίς και οι γηπεδούχοι είχαν βάλει και δεύτερο γκολ. Όμως η Φενέρ δεν διαλύθηκε εκεί, καθώς ο Μπατσουαγί μείωσε πριν από το ημίχρονο. Και βγήκαν στο δεύτερο οι Τούρκοι για να το γυρίσουν, αλλά έτρωγαν το ένα γκολ πίσω από το άλλο και ένιωσαν τον απόλυτο πανικό. Με χατ τρικ εκείνο το βράδυ από τον Μπένζαμιν Νίγκρεν που είχε έρθει από τον πάγκο και η Φενέρ δεν ήξερε πώς να τον σταματήσει.

Προφανώς εκείνο το ματς έκανε καλό στην ομάδα του Καρτάλ και τη συνέφερε για τη συνέχεια, αλλά σαφώς δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Όπως και όλα τα καλά παιχνίδια που έχει κάνει φέτος η τουρκική ομάδα. Ο Ολυμπιακός την είχε αιφνιδιάσει για τα καλά στο προηγούμενο ραντεβού τους, στο 3-0 της Πόλης και στο 1-0 του Φαλήρου, μπορεί εννοείται να το κάνει και τώρα. Απλό δεν είναι με τίποτα. Απίθανο δεν είναι τίποτα, όταν προσφάτως το 1-4 του πρώτου αγώνα έγινε 1-6 στη ρεβάνς.