Όρτα: «Μετά το πρώτο ματς είπα στον προπονητή τους ότι μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο»

Μια ιστορία που λέει πολλά για την νοοτροπία του αποκάλυψε ο Αντρέ Όρτα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Όρτα: «Μετά το πρώτο ματς είπα στον προπονητή τους ότι μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο»

Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρωτόγνωρη για τα ευρωπαϊκά κύπελλα ανατροπή νικώντας με 6-1 εκτός έδρας την Μακάμπι Τελ Αβίβ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του UEFA Conferene League.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Πειραιωτών στην Σερβία, ο Αντρέ Όρτα αποκάλυψε μια ιστορία που έλαβε χώρα μετά την ήττα με 4-1 του πρώτου αγώνα που λέει πολλά για την νοοτροπία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως είναι το πιο τρελό παιχνίδι της καριέρας μου. Χρειάζεται σωστή νοοτροπία για να αντιμετωπίσεις τέτοια παιχνίδια. Είναι σημαντικό να βλέπεις τους αγώνες ξεχωριστά σαν να είναι ένας τελικός και να παίζεις συγκεντρωμένα. Μόνο έτσι έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μετά την λήξη της πρώτης αναμέτρησης πήγα στα αποδυτήρια των αντιπάλων μας και εκείνοι τραγοδούσαν. Τότε είπα στον προπονητή τους ότι μόλις τελειώσε το πρώτο ημίχρονο. Εκείνος συμφώνησε. Σήμερα πήραν την απάντηση τους».