Δεν χάρηκαν στη Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό

Στη Φενέρμπαχτσε μόνο με καλό μάτι δεν είδαν το γεγονός πως στο δρόμο τους θα βρεθεί ο Ολυμπιακός τον οποίο έχει αλλάξει ο Μεντιλίμπαρ όπως αναφέρουν.

Δεν χάρηκαν στη Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό

Το βράδυ της 14ης Απριλίου 2024 θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Ο Ολυμπιακός έκανε μία ανατροπή που όμοια της δεν έχει συμβεί ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα του Πειραιά πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League και εκεί τον περιμένει η Φενέρμπαχτσε.

Η τουρκική ομάδα είναι ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» σε μία αμφίρροπη σειρά. Στην Κωνσταντινούπολη, πάντως δεν πέταξαν από τη χαρά τους όταν άκουσαν πως στο δρόμο τους θα βρεθεί ο Ολυμπιακός. Στην Τουρκία δεν θεώρησαν καλή την κλήρωση με την ομάδα του Πειραιά και κρατούν χαμηλά τη μπάλα.

Οι Τούρκοι στέκονται στη δουλειά που έχει κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει καταφέρει να μεταμορφώσει τον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα. Επισημαίνουν ότι πλέον η ομάδα του Πειραιά δεν είναι ίδια όπως το προηγούμενο διάστημα. Είναι μία ομάδα που έδειξε μέρος της δυναμικής της στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Τούρκοι αν και έχουν επενδύσει πολλά στην ομάδα τους δεν θεωρούν πως είναι αυτοί το φαβορί για την πρόκριση. Η εκτίμηση που γίνεται από τα τουρκικά Μέσα είναι πως Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για την πρόκριση.