Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Ταλαιπωρία και για τις δύο ομάδες η επιλογή της Μπάτσκα Τόπολα

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κουραστικό το ταξίδι για τις αποστολές της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Ολυμπιακού για να δώσουν τη ρεβάνς στην «TSC Arena» (14/3, 22.00).

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Ταλαιπωρία και για τις δύο ομάδες η επιλογή της Μπάτσκα Τόπολα

Η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν ακολούθησε το παράδειγμα της Μακάμπι Χάιφα, έτσι ώστε να δώσει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη ή σε μία άλλη χώρα (π.χ. Πολωνία) που η πρόσβαση στο γήπεδο θα ήταν καλύτερη και ίσως να είχε και περισσότερο κόσμο στο πλευρό της.

Είχε δώσει και τα δύο παιχνίδια των ομίλων με τη Ζόρια (3-2) και τη Γάνδη (3-1) στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα. Ενώ κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια ότι έπεσε στο τραπέζι και η Βουδαπέστη, η οποία φιλοξένησε το παιχνίδι Μακάμπι Χάιφα - Φιορεντίνα, τελικά σε συνεννόηση με την UEFA αποφασίστηκε ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με τους Ισραηλινούς θα γίνει στην «TSC Arena» της Μπάτσκα Τόπολα.

Το κακό λοιπόν είναι ότι οι αποστολές των δύο ομάδων θα υποστούν ταλαιπωρία. Άλλωστε, το έζησε στο πετσί του ο Ολυμπιακός όταν είχε επισκεφθεί τη σερβική πόλη στις 5 Οκτωβρίου του 2023 για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Όπως την έζησε και η Μακάμπι με τα δύο ματς που έδωσε με τη Ζόρια και τη Γάνδη στους ομίλους του Κόνφερενς.

Ποια είναι η ταλαιπωρία; Στην Μπάτσκα Τόπολα δεν υπάρχουν ξενοδοχεία που να είναι σε θέση να φιλοξενήσουν αποστολές ποδοσφαιρικών ομάδων.

Κατά συνέπεια, αναζητούνται ξενοδοχεία που είναι εκτός πόλης. Αναζητώντας τις γύρω περιοχές στην επαρχία της Βοϊβοντίνα, αποδείχθηκε ότι το Νόβι Σαντ είναι η μοναδική πόλη που διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες μπορούν να υποδεχτούν τους δύο «μονομάχους».

Τί σημαίνει αυτό; Ότι με το πούλμαν θα πρέπει να κάνουν οι δύο ομάδες μία απόσταση περίπου 45 λεπτών με μία ώρα για να φτάσουν στην «TSC Arena».

Για ποιο λόγο επελέγη η Μπάτσκα Τόπολα; Έχουμε αρχίσει και υποψιαζόμαστε ότι η Μακάμπι το έκανε και για το γούρι. Δύο νίκες σημείωσε τις δύο φορές που το επισκέφθηκε για τους ομίλους.

Πάντως η «TSC Arena» είναι ένα πανέμορφο και ζεστό γήπεδο 4,500 θέσεων που αποτελεί το «καμάρι» της περιοχής.