Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Για αυτό δεν έκαναν προπόνηση στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ: Δεν είχε νόημα να γίνει προπόνηση επί σερβικού εδάφους, τόσο από πλευράς Ολυμπιακού, όσο και από πλευράς Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Για αυτό δεν έκαναν προπόνηση στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποφάσισαν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (14/3, 22.00) να μην την κάνουν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Στο TSC Arena της Μπάτσκα Τόπολα δηλαδή...

Ο λόγος φυσικά είναι προφανής: Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά το συγκεκριμένο γήπεδο και δεν υπάρχει λόγος να το περπατήσουν ή να κάνουν τις πρώτες αναγνωριστικές επαφές σε μία προπόνηση, έτσι ώστε να ανακαλύψουν κάθε... μυστικό του τερέν.

Ο Ολυμπιακός είχε παίξει το φθινόπωρο κόντρα στην τοπική Μπάτσκα Τόπολα σε ένα βράδυ που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει, καθώς το 2-0 έγινε 2-2 με κακές αμυντικές αντιδράσεις των Ροντινέι και Ρέτσου.

Η δε Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δώσει τα δύο από τρία παιχνίδια του ομίλου της για το Κόνφερενς Λιγκ στο συγκεκριμένο γήπεδο. Είχε επικρατήσει μάλιστα με δύο «τριάρες» και στα δύο ματς, 3-1 τη Γάνδη και 3-2 τη Ζόρια.

Οπότε κρίθηκε σκόπιμο από τους δύο προπονητές να μην ταλαιπωρηθούν οι αποστολές των δύο ομάδων και να τρέχουν στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα για προπόνηση. Μην ξεχνάμε ότι και οι αποστολές του Ολυμπιακού και της Μακάμπι δεν θα διανυκτερεύσουν στη Μπάτσκα Τόπολα, αλλά στο Νόβι Σαντ που είναι περίπου 45 λεπτά μακριά με το πούλμαν. Οπότε, γλιτώνουν και την ταλαιπωρία με το οδικό ταξίδι.

Και οι δύο ομάδες λοιπόν έκαναν τις προπονήσεις τους στα αθλητικά τους κέντρα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό της Σερβίας.