ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Την Πέμπτη (14/3, 19:45) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπα για τη δεύτερη φάση των «16» του Conference League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται πυρετωδώς με στόχο να ανατρέψει την ήττα με 2-0 στην Κροατία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Δύο μέρες πριν τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την ανατροπή και την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (12.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε στο γήπεδο, ενώ οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (13.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα, στις 12:15, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, του Ράζβαν Λουτσέσκου , με τον Τόμας Κεντζιόρα να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα προπονηθεί στην Τούμπα στις 19:00, με το πρώτο τέταρτο να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της κροατικής ομάδας».