ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Όσοι βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο θα τιμωρηθούν με 500 ευρώ πρόστιμο»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Όσοι βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο θα τιμωρηθούν με 500 ευρώ πρόστιμο»

Στις 19:45 ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την φάση των «16» του Conference League.

Ο αγώνας θα γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να τονίζει πως δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο όσοι διαθέτουν ονομαστικό εισιτήριο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον: Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, για οποιοδήποτε λόγο.

Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: Ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).

Όσοι βρεθούν από την αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ».