Ολυμπιακός: Με ενδεκάδα Βουδαπέστης

«Κλείδωσε» απ' ό,τι φάνηκε η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ολυμπιακός: Με ενδεκάδα Βουδαπέστης

Στη χθεσινή προπόνηση ο Βάσκος προπονητής έδειξε ότι έχει στο μυαλό του το πλάνο της Βουδαπέστης. Κατέληξε στα ίδια πρόσωπα που έπαιξαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος και από κει και πέρα εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι η τακτική προσέγγιση που θα κάνει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έγιναν και στη χθεσινή προπόνηση, ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του Πειραιά. Ο Ροντινέι θα πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ορτέγκα θα παίξει στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Κάρμο και Ρέτσος θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού.

Οι δυο τους είχαν παίξει για πρώτη φορά μαζί στον αγώνα με τη Φερεντσβάρος και τα είχαν πάει πολύ καλά. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα Έσε, Όρτα και Τσικίνιο θα εμφανιστεί ξανά. Όπως αναφέρουμε και σε άλλο κομμάτι, με αυτούς τους τρεις έχει δουλέψει πολύ ο Μεντιλίμπαρ.

Στην επίθεση θα παίξει από τη μία πλευρά ο Φορτούνης και από την άλλη ο Ποντένσε. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ακόμα μία φορά ο Ελ Κααμπί, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.