ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Χωρίς οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας και τα δύο παιχνίδια

Με απόφαση της UEFA οι δύο αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα γίνουν χωρίς την παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. 

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Χωρίς οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας και τα δύο παιχνίδια

Τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε πως τόσο ο αγώνας στην Τούμπα, όσο και εκείνος στο Ζάγκρεμπ θα γίνουν χωρίς την παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η απόφαση πάρθηκε από την UEFA μετά τα όσα είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι στην Αθήνα και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε. Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων».

Την Πέμπτη (7/3, 22:00) θα γίνει ο πρώτος αγώνας του ζευγαριού στην Κροατία και την Πέμπτη (14/3, 19:45) θα ακολουθήσει η ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη.