Ολυμπιακός: Ύμνοι στην Ισπανία για τον Μεντιλίμπαρ

Στην Ισπανία εκθειάζουν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την έως τώρα πορεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ύμνοι στην Ισπανία για τον Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Φερεντσβάρος με 1-0 και πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του Conference League.

Η νίκη των Πειραιωτών έχει την σφραγίδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει ξεκινήσει ιδανικά τη θητεία του στην ομάδα. Υπό τις οδηγίες του οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν δύο φορές τη Φερεντσβάρος και πέρασαν από την έδρα του ΠΑΟΚ με το εμφατικό 4-1.

Το δυναμικό ξεκίνημα του Βάσκου προπονητή στον Ολυμπιακό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ισπανικά ΜΜΕ που εκθείασαν τον συμπατριώτη τους.

Μάλιστα η AS αναφέρει σε άρθρο της: «Ο Ολυμπιακός, μια ομάδα γεμάτη αμφιβολίες πριν από την άφιξή του (τρεις προπονητές έχουν ήδη περάσει από τον πάγκο του φέτος), άλλαξε εντελώς πρόσωπο μετά την άφιξη του Ισπανού τεχνικού και προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης, αποκλείοντας την πρωτοπόρο του ουγγρικού πρωταθλήματος Φερεντσβάρος με διπλό 1-0. Στη Βουδαπέστη, υπερασπιζόταν το προβάδισμα 1-0 του πρώτου αγώνα, το οποίο δεν άφηνε περιθώρια για εφησυχασμό. Και οι παίκτες του Μεντίλιμπαρ έκαναν ακριβώς αυτό, κυριαρχώντας για άλλη μια φορά επί της ομάδας του Στάνκοβιτς, εκμεταλλευόμενοι τις απώλειες στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων και υφαίνοντας ιστό αράχνης στο δικό τους μισό για να μην αφήσουν τη Φερεντσβάρος να μπει επικίνδυνα στα καρέ τους. Δεν δέχτηκαν σχεδόν καμία επικίνδυνη ευκαιρία».