Ολυμπιακός: Έχει κοκκινίσει η Βουδαπέστη

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βροντερό παρών θα δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στην αποψινή αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος.

Ολυμπιακός: Έχει κοκκινίσει η Βουδαπέστη

Στη Βουδαπέστη θέλουν σαν… τρελοί την πρόκριση στη φάση των «16» του Conference League. Είχαν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη μετά την καλή πορεία που είχε κάνει η Φερεντσβάρος στη διοργάνωση και αυτή τη στιγμή βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Γι’ αυτό το λόγο και ποντάρουν πολλά στο «κολασμένο κλίμα» όπως το αποκαλούν και οι ίδιοι. Προτρέπουν τον κόσμο τους να δημιουργήσει δύσκολη ατμόσφαιρα για τους ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και είναι αλήθεια ότι η «Groupama Arena» δεν είναι ένα απλό γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο δεν θα είναι μόνος του σε αυτή την αναμέτρηση. Στη Βουδαπέστη βρίσκονται περισσότεροι από 1.200 οπαδοί του που θα καταλάβουν τη δική τους γωνιά στο γήπεδο της Φερεντσβάρος.

Αρκετοί έχουν ταξιδέψει από την Ελλάδα, ενώ πολλοί είναι οι ομογενείς που έχουν έρθει στην ουγγρική πρωτεύουσα για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μάλιστα πολλοί από τη Γερμανία έκαναν αυτό το ταξίδι οδικώς προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Θυμίζουμε τις οδηγίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον κόσμο:

Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας στη Βουδαπέστη, από το οποίο θα μεταφέρονται στο σημείο ανταλλαγής των vouchers με εισιτήρια, είναι στο City Park (Városliget).

Την ημέρα του αγώνα, ο χώρος για τους φιλάθλους (fan area) θα είναι ανοικτός από τις 16:00 έως τις 19:00 (τοπική ώρα). Τα αστικά λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια μεταξύ του σημείου συνάντησης στο City Park και του σημείου ανταλλαγής voucher για τους φιλάθλους από τις 17:00 έως τις 19:00 (τοπική ώρα).

Το σημείο ανταλλαγής voucher για τους φιλάθλους ανοίγει στις 16:30 (τοπική ώρα). Είναι υποχρεωτική η παρουσία όλων των φιλοξενούμενων φιλάθλων στο σημείο αυτό (μόνο οι φίλαθλοι του τομέα E). Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα ατομικά vouchers που αγόρασαν από την ΠΑΕ, ενώ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία). Η ανταλλαγή των vouchers θα πραγματοποιείται από τις 17:30 έως τις 19:00.

Η είσοδος στη ζώνη των φιλάθλων θα επιτραπεί σε όσους φιλάθλους πληρούν τα κριτήρια αυτά μετά τον σωματικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από το κατά τόπους προσωπικό ασφαλείας. Το κάθε ατομικό voucher θα αντικατασταθεί με (μη προσωποποιημένο) εισιτήριο αγώνα.

Στο ίδιο σημείο θα υπάρχει καντίνα και χημικές τουαλέτες για τους επισκέπτες στη ζώνη των φιλάθλων. Μετά τη διαδικασία αυτή, τα αστικά λεωφορεία θα μεταφέρουν τους φιλάθλους στο εσωτερικό του τομέα E (τομέας φιλοξενούμενων).

Δεν θα γίνονται δεκτά μετρητά στο εστιατόριο του τομέα. Οι πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, συνεπώς παρακαλούμε να μην φέρετε νομίσματα εντός του σταδίου (κυρίως για να μην γίνει ρίψη τους εντός του γηπέδου).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα αστικά λεωφορεία θα επιστρέψουν τους φιλάθλους στο City Park και στην εξωτερική ζώνη φιλάθλων (η αστυνομία θα συνοδεύσει πεζή όλους όσοι θα έχουν έρθει μεμονωμένα ή με λεωφορεία).

Σε περίπτωση που δεν έρθετε στο σημείο συνάντησης τις ανωτέρω ώρες και δεν είναι ίδια τα στοιχεία του Voucher με το παραστατικό που θα ταξιδέψετε, δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία).