Ανδρέας Μπονόβας: «Μεταμορφωμένος ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπονόβας, μίλησε για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην τεχνική τους ηγεσία.

Ανδρέας Μπονόβας: «Μεταμορφωμένος ο Ολυμπιακός» (vid)

Στην αγωνιστική «αναγέννηση» του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου Ανδρέας Μπονόβας, από τη μέρα που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανέβαλε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ενόψει του επαναληπτικού με τη Φερεντσβάρος για τα πλέι οφ του Conference League, επεσήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ3:

«Στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. με τη Φερεντσβάρος) παρόλο που ο προπονητής ήρθε τόσο νωρίς χωρίς να ξέρει τους παίκτες, αμέσως προσπάθησε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει αυτό που έχει στο μυαλό του. Βρήκε μία ενδεκάδα καλή που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έδειξε την ποιότητα που διαθέτει και μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Το ίδιο και μέσα στην Τούμπα που είδαμε έναν Ολυμπιακό μεταμορφωμένο.

Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ. Έχει ένα ρόστερ που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι προπονητές να βρουν τη χημεία, την ενδεκάδα αυτή που πρέπει ή έστω 8 παίκτες στον κορμό ώστε να κάνουν τις αλλαγές και το ροτέισον που θέλουν.

Αυτή τη στιγμή ο νέος προπονητής βρήκε έναν κορμό και πιστεύω ότι σιγά σιγά χτίζει μία ομάδα που έχει στο μυαλό του. Είναι δίκαιος, βλέπουμε ότι θα τους βάλει όλους τους παίκτες, ειδικά τώρα που έχει αγώνες τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες. Βλέπουμε ότι έχουν πάθος, έχουν ενέργεια, παίζουν συνδυαστικά, πιέζουν ψηλά».