Ολυμπιακός: Ο… πονοκέφαλος των Ούγγρων με Ποντένσε

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Όσα έκανε ο Ντάνιελ Ποντένσε στην Τούμπα έχουν τρομάξει τους Ούγγρους ενόψει του αγώνα της Φερεντσβάρος με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο… πονοκέφαλος των Ούγγρων με Ποντένσε

Από τα βαριά όπλα του Ολυμπιακού είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος στην Τούμπα έδειξε το καλό του πρόσωπο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ όταν είναι στα καλά του μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα, αφού έχει το απρόβλεπτο. Είναι παίκτης που μπορεί να εκτελέσει και να δημιουργήσει.

Όλο το θέμα με τον Ποντένσε μέχρι τώρα ήταν πως δεν είχε καταφέρει να πιάσει τα γνωστά του στάνταρ. Είχε μείνει πολύ μακριά από αυτό που πραγματικά μπορούσε να κάνει. Μετά το παιχνίδι της Τούμπας και ο ίδιος έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Έχει ανέβει πολύ ψυχολογικά και αισθάνεται έτοιμος να σηκώσει στις πλάτες του το κλαμπ.

Τον Ποντένσε τον βοήθησε πολύ η επαφή που είχε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον αφύπνισαν όσα του είπε ο πρόεδρος του κλαμπ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Το θέμα είναι να υπάρξει διάρκεια από την πλευρά του Πορτογάλου ακραίου επιθετικού των Πειραιωτών και όχι να αποδειχτεί μία αναλαμπή η εικόνα της Τούμπας.

Στην Ουγγαρία, πάντως έχουν εστιάσει στον Ντάνιελ Ποντένσε και θεωρούν πως είναι ένας έξτρα κίνδυνος για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Δεν είδαν και με πολύ καλό μάτι τα όσα έκανε στην Τούμπα ο Πορτογάλος και επισημαίνουν πως αν τελικά βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα θα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τη Φερεντσβάρος. Στο πρώτο παιχνίδι θυμίζουμε ότι ο Ποντένσε δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.