Στάνκοβιτς: «Eκπληκτικός τεχνικός ο Μεντιλίμπαρ όταν ξεκινούσε την προπονητική ξεκίναγα να παίζω!»

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς μίλησε για τα λάθη των παικτών της Φερεντσβάρος και παραδέχθηκε ότι δεν του άρεσε το αποτέλεσμα ενώ έπλεξε το εγκώμιο του ομολόγου του, του Ολυμπιακού, Χοσέ Μεντιλίμπαρ και της εμπειρίας του στους πάγκους.

Στάνκοβιτς: «Eκπληκτικός τεχνικός ο Μεντιλίμπαρ όταν ξεκινούσε την προπονητική ξεκίναγα να παίζω!»

Tη δυσφορία του για το αποτέλεσμα παραδέχθηκε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου εξήρε την παρουσία στον πάγκο των ερυθρολεύκων του Χοσέ Μεντιλίμπαρ.

Ο Σέρβος τεχνικός της Φερεντσβάρος δεν ήταν καθόλου χαρούμενος μετά την ήττα της ομάδας του στο Νέο Φάληρο.

Για τον αγώνα είπε: «Το πρώτο μέρος ήταν αυτό που ετοιμάσαμε. Ελέγξαμε το παιχνίδι περίπου 70 λεπτά και παίξαμε σε ένα γήπεδο γεμάτο με κόσμο. Μετά τις αλλαγές κάναμε κάποια λάθη. Ο Ολυμπιακός νίκησε. Δεν είμαι χαρούμενος. Οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος. Έχουμε τη ρεβάνς που θα τα δώσουμε όλα (εκεί που ανέφερε πώς θέλει 'μαχητές' μέσα και έξω από το γήπεδο).

Για ο εάν τον εξέπληξε ο Μεντιλίμπαρ σημείωσε: «Ναι αναλύσαμε το παιχνίδι. Μπράβο στο επιτελείο μου για τη δουλειά του. Περίπου ότι περιμέναμε είχε ο Ολυμπιακός και κατέβασε. Χάσαμε την οργάνωσή μας στα τελευταία 20 με 25 λεπτά. Δεν είμαι χαρούμενος για την ήττα αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ξέρω που είναι το πρόβλημα. Έχουμε προοπτική ως ομάδα και το πιστεύω»

Ερωτηθείς για την αξία του Ισπανού ομολόγου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είναι καλός προπονητής. Είναι εκπληκτικός προπονητής. Ότι είπα πριν το λέω και τώρα. Και με τη Σεβίλλη έγινε αυτό. Το 1994 έγινε προπονητής όταν εγώ ξεκινούσα το ποδόσφαιρο. Έχει τρομερή εμπειρία και πήρε το Europa με τη Σεβίλλη. Έχουμε μία ρεβάνς τώρα. Θα δούμε τι θα καταφέρουμε.