Ολυμπιακός: Το «καμπανάκι» του Μεντιλίμπαρ για την αριστερή πλευρά της Φερεντσβάρος

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει χτυπήσει «καμπανάκι» στους ποδοσφαιριστές του και έχει ζητήσει μεγάλη προσοχή στη δράση δύο ποδοσφαιριστών.

Ολυμπιακός: Το «καμπανάκι» του Μεντιλίμπαρ για την αριστερή πλευρά της Φερεντσβάρος

Το επιτελείο του Ολυμπιακού και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει περάσει από… κόσκινο τη Φερεντσβάρος. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα με αρκετές δυνατότητες κυρίως από τη μέση και μπροστά.

Οι «ερυθρόλευκοι» εστίασαν κυρίως στην αριστερή πλευρά της ουγγρικής ομάδας, η οποία έχει μεγάλη δυναμική και δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Πολλές επιθέσεις εκδηλώνονται από εκεί με τον αριστερό μπακ, τον Ραμίρες και τον εξτρέμ, τον Μαρκίνιος.

Αμφότεροι έχουν σημαντικό πλεονέκτημα και αυτό δεν είναι άλλο από τις εξαιρετικές σέντρες που βγάζουν και οι οποίες έχουν ως στόχο τον επιθετικό, τον Βάργκα. Στον Ρέντη έχει χτυπήσει καμπανάκι για τη δράση των δύο ποδοσφαιριστών και η δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει αρκετή δουλειά.

Τα νούμερα που έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι τυχαία, αφού είναι «δικά» τους 17 γκολ της φετινής Φερεντσβάρος. Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι ο Ραμίρες έχει σκοράρει δύο φορές και ο Μαρκίνιος έχει σκοράρει πέντε. Όλο το θέμα είναι οι ασίστ με τον Μαρκίνιος να μετράει 7 ασίστ τη φετινή σεζόν και τον Ραμίρες να έχει τρεις στο ενεργητικό του.

Λαμβάνοντας υπόψη τους στον όλα αυτά έχουν ζητήσει τεράστια προσοχή σε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές που είναι αρκετά δραστήριοι αι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα.