Μέγερι: «Επικρατεί χάος στον Ολυμπιακό - Μπορεί να περάσει η Φερεντσβάρος»

Ο Μπάλαζ Μέγερι, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Φερεντσβάρος για τα πλέι οφ του Conference League.

Μέγερι: «Επικρατεί χάος στον Ολυμπιακό - Μπορεί να περάσει η Φερεντσβάρος»

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για τα πλέι οφ του Conference League αναφέρθηκε ο Μπάλαζ Μέγερι, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, που αυτή την περίοδο φοράει τη φανέλα της Ντέμπρετσεν, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Metropol», είπε:

«Νομίζω ότι υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αν σκεφτεί κανείς όμως το χάος που επικρατεί στον Ολυμπιακό αυτές τις μέρες, μπορώ να πω ότι η «Φράντι» έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί. Πρέπει όμως να τονίσω ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλές μεταγραφές τον χειμώνα, ενισχύθηκε σημαντικά με σοβαρούς παίκτες. Πρόσφατα πήρε προπονητή τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει κατακτήσει το Europa League».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι ακόμα συνδεδεμένος με τη Φερεντσβάρος, αλλά ακόμα και αν δεν ήμουν, θα ήλπιζα να περάσει η ουγγρική ομάδα. Θα είναι μία σκληρή μάχη, αλλά θα περάσουμε. Το ουγγρικό ποδόσφαιρο χρειάζεται άλλη μία επιτυχία».