ΠΑΟΚ: Εισιτήρια για Φρανκφούρτη μόνο οι κάτοχοι διαρκείας

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του αγώνα που θα διαθέσει από την Τρίτη (14/11) κόντρα στην Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για το Conference League.

ΠΑΟΚ: Εισιτήρια για Φρανκφούρτη μόνο οι κάτοχοι διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (30/11, 22:00) για την 5η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Conference League.

Από αύριο (14/11) το πρωί ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να υπογραμμίζει πως λόγω της μεγάλης ζήτησης δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (14.11) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα Άιντραχτ-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (30.11, 21:00, ώρα Γερμανίας) στο Frankfurt Stadium.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων και της αυξημένης ζήτησης, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1-2-3-4-4Α-5-6-7-7Α αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση, δηλώνοντας τον ΑΜΚΑ τους στο πεδίο "κωδικός κουπονιού" πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλαμβάνει ένα επιβεβαιώτικο email (reservation confirmation) στο δηλωθέν email.

Η παραλαβή των εισιτήριων θα γίνεται από το κεντρικό εκδοτήριο στο γήπεδο Τούμπας από τη Δευτέρα 20.11 μέχρι την Τετάρτη 22.11 με ωράριο λειτουργίας 09:30-17:00 με την επίδειξη της ΑΔΤ του κατόχου & του αριθμού κράτησης.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από κατόχους διαρκείας, θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα μας».