Σαμάτα: «Αξίζαμε τη νίκη - Στόχος η πρώτη θέση»

Ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη κόντρα στην Αμπερντίν δήλωσε ο Αλί Σαμάτα μετά το 2-2 στην Τούμπα για τους ομίλους του Conference League.

Σαμάτα: «Αξίζαμε τη νίκη - Στόχος η πρώτη θέση»

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 2-2 απέναντι στην Αμπερντίν στην Τούμπα με τον Αλί Σαμάτα να δηλώνει ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η πρώτη θέση στον 7ο όμιλο του Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ που πέτυχε: «Αισθάνθηκα καλά που βοήθησα την ομάδα, είμαστε ένα γκρουπ που έχουμε πάντα ως στόχο την νίκη ώστε να φέρνουμε χαρά στους εαυτούς και τους οπαδούς μας. Όλοι στην ομάδα, είτε είμαστε βασικοί είτε ερχόμαστε από τον πάγκο είτε δεν αγωνιζόμαστε, θέλουμε να είμαστε εδώ και να βοηθάμε την ομάδα όπως μπορούμε».

Για το αν νιώθει ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και αξίζαμε να πάρουμε την νίκη. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον στόχο της πρώτης θέσης: «Είναι ξεκάθαρο αυτό για εμάς. Αυτό μας ξεκαθάρισε και ο προπονητής μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση».