Μπράντον Τόμας: «Δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι από την Αμπερντίν» (vid)

Τις σκέψεις για το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν ξεδίπλωσε από τη συνέντευξη Τύπου ο Μπράντον Τόμας.

Μπράντον Τόμας: «Δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι από την Αμπερντίν» (vid)

Με τον ΠΑΟΚ να φιλοδοξεί να πετύχει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις για τους ομίλους του Conference League με νίκη αύριο (26/10, 22:00) απέναντι στην Αμπερντίν, ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το τι περιμένουν στο «Δικέφαλο του Βορρά» από την εν λόγω αναμέτρηση.

Ο Ισπανός επιθετικός αφού μίλησε για τις υψηλές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για το ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι περιμένει από την αναμέτρηση με την Αμπερντίν: «Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου, είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Για τα γκολ και τις ασίστ του: «Φυσικά είναι σημαντικό για εμένα. Είναι κάτι που με χαροποιεί, είναι κάτι που δίνει βοήθεια στην ομάδα. Είμαι πεινασμένος θέλω να σκοράρω περισσότερα, θέλω να δώσω περισσότερες ασίστ, είναι κάτι που βοηθάει την ομάδα και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Για τα γκολ που σκοράρει ο ΠΑΟΚ: «Είναι το στυλ μας, θέλουμε να σκοράρουμε γκολ, δεν θέλουμε να τελειώνουν τα παιχνίδια στο μηδέν. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Πάντα θέλουμε περισσότερα πράγματα, σε αυτή τη γραμμή πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τις άσχημες καιρικές συνθήκες: «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε μια εμπειρία από την Σκωτία, αλλά έχουμε έρθει για τους τρεις βαθμούς».