Άρης: Ανακοίνωση για τους εκδρομείς στο Βουκουρέστι

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας εφιστά την προσοχή των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Άρης: Ανακοίνωση για τους εκδρομείς στο Βουκουρέστι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενόψει του σημερινού αγώνα-ρεβάνς (17/08) με την FC Dynamo Kyiv (20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της, που θα βρεθούν στο Βουκουρέστι και παράλληλα να τους ενημερώσει ότι:

Το τελικό σημείο συνάντησης είναι στις 17:00 στην πλατεία «Brico depot Orhideea» απ’ όπου θα μεταβούν με πορεία για το γήπεδο (με συνοδεία αστυνομικής δύναμης), το οποίο απέχει περίπου 800 μέτρα.

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου («Stadionul Giulesti»), οπότε η πρόσβαση δεν είναι εφικτή για λεωφορεία ή αυτοκίνητα.

Όσα λεωφορεία ή αυτοκίνητα φτάσουν πριν από τις 15:00 στο Βουκουρέστι θα μπορέσουν να αφήσουν τους φιλάθλους να κάνουν βόλτα στην παλιά πόλη και να τους παραλάβουν το αργότερο στις 15:45 για να τους πάνε στο σημείο απ’ όπου θα εκκινήσουν πεζοί στις 17:00.

Το αποψινό παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί «υψηλού κινδύνου» από την UEFA, συνεπώς απαιτείται αυξημένη προσοχή. Όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης θα υπάρχει διπλός έλεγχος από την Αστυνομία κατά την προσέλευση και είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Απαγορεύεται ρητά και διώκεται ποινικά η οποιαδήποτε χρήση βεγγαλικών, κροτίδων και συναφών αντικειμένων.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι βέβαιη ότι και στη σημερινή αναμέτρηση η συμπεριφορά σας στο Βουκουρέστι θα είναι υποδειγματική.

ΑΡΗ εσύ θα προκριθείς!

* Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη εισιτήριο, μπορούν να το αγοράσουν από το παρακάτω link:
https://www.bilete.ro/mvc/booking/event/38225?evitoken=GUEST