Τερζής: «Το 1-0 μας αδικεί. Έπρεπε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ»

Ο τεχνικός του Άρη, Τόλης Τερζής, δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου, αν και θεωρεί ότι η ομάδα του έπρεπε να σημειώσει περισσότερα γκολ.

Τερζής: «Το 1-0 μας αδικεί. Έπρεπε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ»

Ο Τόλης Τερζής πιστεύει ότι το 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου αδικεί τον Άρη, όπως δήλωσε, μιλώντας στην κάμερα της Novasports.

«Είχα πει από χθες ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Ακολουθήσαμε το πλάνο. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όπως στην προπόνηση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στα μαρκαρίσματα όπως είχαμε πει. Τα παιδιά έδωσαν το 100%. Μπράβο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι η καλύτερη εμφάνιση αυτούς τους δύο μήνες προετοιμασίας, φιλικών κι επισήμων με την Αραράτ Αρμένια. Χρειαζόμαστε χρόνο, ζητήσαμε χρόνο γιατί πολλά παιδιά είναι καινούργια και δεν ήρθαν μαζί, αλλά σταδιακά. Τα παιδιά ανταποκρίνονται. Ξανά συγχαρητήρια. Είναι μια σπουδαία νίκη για τον Άρη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να ετοιμαστούμε καλά για την άλλη Πέμπτη στο Βουκουρέστι.

Οι αντίπαλοι είναι ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, έχει καλούς τεχνίτες παίκτες, καλή κυκλοφορία, είναι όλοι επικίνδυνοι. Στα φιλικά και στα πρώτα παιχνίδια τους πέτυχαν πολλά γκολ. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα αμυντικά. Αξίζουν συγχαρητήρια. Να ετοιμαστούμε πολύ καλά για το επόμενο παιχνίδι.

Το 1-0 μας αδικεί. Έπρεπε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Οι αντίπαλοί μας απείλησαν ελάχιστα στο παιχνίδι. Ο Μαρτίν Μοντόγια είχε κάνει προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του, έχει παίξει σε φιλικά, είναι έτοιμος. Ο Νταβίντ Κάρλσον ήταν τραυματίας, γύρισε κι έπαιξε κανονικά. Μπορεί περισσότερα. Ο Μόουζες Οντουμπάτζο μας δικαίωσε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και ήταν πάρα πολύ καλός».