Λουτσέσκου: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, με το μυαλό του στον ΠΑΟΚ 100% ο Αουγκούστο»

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ.

Λουτσέσκου: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, με το μυαλό του στον ΠΑΟΚ 100% ο Αουγκούστο»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ (3/8, 20:30) στη ρεβάνς του β' γύρου του Conference League, με τον Ραβζάν Λουτσέσκου να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του παρατάσσεται με στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου:

Για τους Αουγκούστο - Βιεϊρίνια και τον πιο έτοιμο Σαμάτα: «Είπα ήδη μετά το πρώτο ματς ότι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Η διαδικασία του να δουλεύουμε καλά και να χτίζουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε μικρή περίοδο προετοιμασίας, αλλά η εμπειρία των Αουγκούστο, Βιεϊρίνια και Σαμάτα είναι πολύ σημαντική».

Για το ότι ο κόσμος είχε αντιδράσεις με τη δήλωσή του περί εμπιστοσύνης στο γκρουπ του: «Το είπα μια φορά. Γιατί πρέπει να το επαναλάβω. Αυτή είναι η σκέψη μου. Ο τρόπος που ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν χάσαμε την ισορροπία μας. Δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Το καλοκαίρι είναι μια δύσκολη περίοδος. Η δουλειά μας μου έδωσε καλά σημάδια. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικοί.


Το συναίσθημα έρχεται πρώτος σε σχέση με την ανάλυση. Το να μην κερδίσουμε την Μπεϊτάρ ήταν καταστροφή γι' αυτούς. Δεν είναι. Το ισραηλινό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις της ομάδες του Ισραήλ αυτή την περίοδο. Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού και του Άρη πέρυσι για παράδειγμα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα 0-0 και θα πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια λογική».

Για την πνευματική ετοιμότητα των παικτών του: «Τη νίκη τη φέρνουν οι 11 που ξεκινούν και οι πέντε αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό είναι να έχεις παίκτες να σε βοηθήσουν είτε είσαι πίσω στο σκορ είτε προηγείσαι. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κρίνουν έναν αγώνα. Ένα δυνατό γκρουπ θα πρέπει να έχει 17-18 βασικούς ποδοσφαιριστές».

Για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο: «Σίγουρα είναι με το μυαλό του στον ΠΑΟΚ 100%».

Για την παρουσία την ατμόσφαιρα των φίλων της Μπεϊτάρ: «Το ποδόσφαιρο παίζεται πάντα μπροστά σε φιλάθλους. Είναι ένα στοιχείο της Μπεϊτάρ αυτή η άμυνα μέχρι τελικής πτώσης. Ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για να σκο0ράρουμε. Δεν είναι πιο εύκολο να έχεις το πρώτο ματς εντός έδρας, έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο με δεδομένο ότι ξεκινάς με μια ισοπαλία επί ίσοις όροις».