Αμπουκασίς: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η ομάδα του θα παίξει συντηρητικά.

Αμπουκασίς: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο Teddy Stadium επισημαίνοντας πως η ομάδα του θα παίξει πολύ συντηρητικά και σε αυτό το ματς.

Αναλυτικά ο Γιόσι Αμπουκασίς μίλησε:

«Είναι απίθανο συναίσθημα να γνωρίζουμε πως θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό μας δίνει τεράστια ώθηση γνωρίζοντας πως έχουν φύγει ήδη όλα τα εισιτήρια. Από την άλλη γνωρίζουμε πως ανεξάρτητα του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο γήπεδο για να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη. Έχουμε απέναντί μας μια εξαιρετική ομάδα και πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να την αποκλείσουμε».

Για την προσέγγιση της Μπεϊτάρ στο ματς: «Θα πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική ομάδα και το είδατε στο πρώτο ματς. Χάρη σε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι απ' όλους τους παίκτες μας, καταφέραμε να απορροφήσουμε την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ.

Τώρα παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας που θα μας πιέσει και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Κάναμε προετοιμασία ακόμη και στα πέναλτι, γιατί όλα μπορούν να πάνε στραβά και σκεφτόμαστε όλα τα ενδεχόμενα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημά μας, κατά τη γνώμη μου, αλλά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν.

Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να είναι έξυπνοι. Να μην πιέζουμε πολύ στην επίθεση, για να μην είμαστε εκτεθειμένοι πίσω, γιατί αν βρεθούμε σε μειονεκτική θέση στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας. Το κοινό θα θέλει να πιέσουμε στην επίθεση, αλλά δεν χρειάζεται απερισκεψία, γιατί αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα το πληρώσουμε».

Για τον Νικολαέσκου: «Υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει ο Νικολαέσκου όσο έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά, η κατάσταση δεν είναι και η πιο φυσιολογική, αλλά θέλω να μιλήσω μόνο για θετικά πράγματα.

Θα χρησιμοποιήσουμε τον Νικολαέσκου ή τον Φράντεϊ στην επίθεση και όποιος παίξει θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε 90 ή 120 λεπτά για να περάσουμε. Ο Φράντεϊ έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία, ήμαστα απογοητευμένοι που δεν τον είχαμε μαζί μας στο πρώτο παιχνίδι. Τώρα τον έχουμε διαθέσιμο και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε».