Conference League: Πάρτι η Φενέρμπαχτσε, πέρασε η Γκρόντνο

Η Φενέρμπαχτσε διέλυσε και στην ρεβάνς την Ζίμπρου (0-4), ενώ η Νεμάν Γκρόντνο αρκέστηκε σε ισοπαλία κόντρα στην Μπαλζάν (0-0) και αμφότερες πέρασαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League

Conference League: Πάρτι η Φενέρμπαχτσε, πέρασε η Γκρόντνο

Τα φαβορί βάση δυναμικότητας αλλά και τον αποτελεσμάτων των πρώτων αγώνων, προκρίθηκαν στον τρίτο γύρο του Conference League. Η Φενέρμπαχτσε δεν αρκέστηκε στο 5-0 της προ εβδομάδας συνάντησης στην Κωνσταντινούπολη, αλλά πήγε στο Κισινάου της Μολδαβίας και επικράτησε εκ νέου εκτός έδρας με 4-0 της αδύναμης για τα κυβικά της Ζίμπρου. Τα γκολ για τους Τούρκους πέτυχαν ο Τάντιτς στο 49’, ο Μπατσουαγί στο 57’ και στο 59’ και ο Γιουκσέκ στο 77’.

Περισσότερο κυνική ήταν η αντιμετώπιση της Νεμάν Γκρόντνο στην αποστολή τυης στο Τακάλι της Μάλτας. Εκεί η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Λευκορωσίας, έχοντας το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς, αγωνίστηκε συντηρητικά, η γηπεδούχος Μπαλζάν είχε την υπεροχή όχι όμως και την ποιότητα για να σκοράρει και να την φέρει σε δύσκολη θέση. Εύκολη πρόκριση με ισοπαλία (0-0) και για τους «πρασινοκίτρινους» στον τρίτιο γύρο του Conference League.