Αμπουκασίς: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς»

Ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λευκή ισοπαλία της Τούμπας, είπε ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τη δική του.  

Αμπουκασίς: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς»

Αρχικά, σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα της Τούμπας θα παίξει ρόλο στην έκβαση της πρόκρισης, ο τεχνικός της Μπεϊτάρ, είπε:

«Ακόμη επιμένω πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Παραμένει φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά ξέρω πως όταν υπάρχουν δυο ματς μπορείς να ελπίζεις. Εμείς κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στην άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη ημίχρονο γιατί έτσι το βλέπω. Απλά σε αυτό το δεύτερο μέρος πρέπει να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και κυρίως να είμαστε πιο ουσιώδεις στην επίθεση».

Στη συνέχεια ο Γιόσι Αμπουκασίς πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς επιθετικούς και δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρο γιατί μπορεί να το πληρώσουμε. Προφανώς και θα προσέξουμε και στο δεύτερο μέρος την άμυνα μας αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση. Πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα στην έδρα μας. Είχα δει πόσο καλούς επιθετικούς έχει ο ΠΑΟΚ και προσαρμόσαμε την άμυνά μας πάνω τους. Αλλά επιτρέψτε μου να πω και έναν καλό λόγο για τους δικούς μου παίκτες που ανταποκρίθηκαν σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη κάμερα της NOVA, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα:


«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ αμυνθήκαμε σωστά και παίξαμε έξυπνα. Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι πόσο καλό είναι. Μας λείπουν τρείς - τέσσερις παίκτες για να είμαστε έτοιμοι, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, το ξέραμε και πριν από το παιχνίδι αυτό, απλώς επιβεβαιώθηκε σήμερα και πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο ματς».

Για το επόμενο παιχνίδι: 
«Θα πρέπει να παίξουμε ιδιαίτερα έξυπνα στο επόμενο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα έξυπνοι απέναντι στον ΠΑΟΚ, πρέπει να παίξουμε επιθετικά στο επόμενο παιχνίδι, να βάλουμε γκολ και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τους παίκτες του ΠΑΟΚ».