Αμπουκασίς: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ - Εκτός με πρόβλημα στη visa ο Φράντεϊ»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Conference League παραχώρησε ο τεχνικός της Μπεϊτάρ, Γιόσι Αμπουκασίς.

Αμπουκασίς: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ - Εκτός με πρόβλημα στη visa ο Φράντεϊ»

Στην αυριανή (27/7, 20:30) αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Conference League αναφέρθηκε από την συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς.

Ο κόουτς των Ισραηλινών έδωσε στους Θεσσαλονικείς τον «ρόλο» του φαβορί, αναφέροντας: «Έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Φέτος, είδαμε τα φιλικά παιχνίδια του. Γνωρίζω πολύ καλά την ατμόσφαιρα της Τούμπας, από τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής... Ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε πολυ καλά πως το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Ας μην ξεχνάμε όμως πως εδώ θα παίξουμε ένα ημίχρονο και το δεύτερο στην Ιερουσαλήμ. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να δώσουμε συνέχεια στην έδρα μας».

Παράλληλα επιβεβαίωσε την απουσία του Φρέντ Φράντεϊ λόγω προβλήματος με τη visa: «Είχαμε πρόβλημα με τη visa του Φράντεϊ και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή στην Θεσσαλονίκη».

Από τη μεριά των παικτών ο Σίλβα αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του Ράφα Σοάφες και Αντελίνο Βιεϊρίνια:

«Ξέρω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ράφα Σοάρες είναι φίλος μου και μιλήσαμε... Μου έχουν πει πως είναι η ατμόσφαιρα της Τούμπας, έχω δει και βίντεο. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης για μένα είναι πάντα ο επιθετικός, οι εξτρέμ, κίνδυνος προέρχεται από τα στημένα, από όποιον με προσεγγίζει.

Ξέρω καλά τον Βιεϊρίνια, είναι legend του ΠΑΟΚ. Έχω παίξει με τον αδερφό του»