Σάρι: «Η γυναίκα μου με έβαλε να κόψω τα μαλλιά μου μετά την ήττα από την Άλκμααρ»

Ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, μίλησε για τη συμφωνία που έκανε με τη γυναίκα του και την ήττα (1-2) από την Άλκμααρ στο Conference League.

Σάρι: «Η γυναίκα μου με έβαλε να κόψω τα μαλλιά μου μετά την ήττα από την Άλκμααρ»

Τη συμφωνία που έκανε με τη γυναίκα του για τα μαλλιά του αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, μετά την ήττα από την Άλκμααρ στην Ιταλία, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Conference League.

Οι «λατσιάλι» έχασαν 2-1 από την ομάδα των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου, που τους φέρνει πολύ κοντά στον αποκλεισμό από τη διοργάνωση ενόψει του επαναληπτικού στην Ολλανδία την προσεχή Πέμπτη (16/3).

«Ελπίζω να λείπει πάντα κάτι από τη Λάτσιο, γιατί ο λόγος για να είσαι προπονητής είναι να έχεις κίνητρο να αναζητάς την τελειότητα. Είναι καλύτερα αν ο στόχος είναι η ουτοπία, γιατί αυτό λειτουργεί σαν καύσιμο. Ο Νάγκελσμαν (σ.σ. προπονητής της Μπάγερν) είναι ευλογημένος από τον Θεό, με ελάχιστη εμπειρία βρίσκεται να οδηγεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Εγώ προέρχομαι από γήπεδα με χώμα και λάσπη. Ο δρόμος προς την κορυφή ήταν ένα μεγάλο ταξίδι και το χάρηκα. Ως προπονητής είσαι το άθροισμα όλων των εμπειριών σου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η γυναίκα μου εκνευριζόταν μαζί μου, με κορόιδευε, ήθελε να κόψω τα μαλλιά μου. Βλέποντας ότι ήμασταν σε μια περίοδο που συνεχίζαμε να κερδίζουμε παιχνίδια, προσπάθησα να το αναβάλω λέγοντας ότι δεν μπορούσα να κόψω τα μαλλιά μου όταν τα πηγαίναμε τόσο καλά. Μετά την ήττα από την Άλκμααρ όταν με είδε στο σπίτι μού είπε: «Εντάξει, τώρα έχασες κόψε τα μαλλιά».