Conference League: Στους «16» η Νις - Τριάρα στη Βιγιαρεάλ και στα μπαράζ η Λεχ Πόζναν

Η Νις αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κολωνία, άφησε εκτός Ευρώπης τους Γερμανούς και πέρασε στους «16» αφού η Παρτιζάν (πάει στα μπαράζ) «κόλλησε» κόντρα στη Σλοβάκο. Τριάρα στην Πολωνία από τη Λεχ Πόζναν η αδιάφορη Βιγιαρεάλ. Απόλυτη στη Ρουμανία η Γουέστ Χαμ. Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες. 

Conference League: Στους «16» η Νις - Τριάρα στη Βιγιαρεάλ και στα μπαράζ η Λεχ Πόζναν

Στην Κολωνία η Νις προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Οι «Τράγοι» που ήθελαν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί ισοφάρισαν στην επανάληψη, ωστόσο οι Γάλλοι πήραν το απευθείας εισιτήριο για την επόμενη φάση του Conference League λόγω... Βελιγραδίου. Στην σερβική πρωτεύουσα, Παρτιζάν και Σλοβάκο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που άρεσε στη Νις και έστειλε στα play off τους «ασπρόμαυρους».

Για τον δεύτερο όμιλο, η Άντερλεχτ επικράτησε 2-0 της Σίλκεμποργκ στη Δανία και κατάφερε να την... καβαλήσει στην κατάταξη και να πάρει εκείνη την πρόκριση για τα μπαράζ της διοργάνωσης. Με επιβλητική και τον Φορνάλς να σκοράρει δις, η Γουέστ Χαμ νίκησε 3-0 την Στεάουα Βουκουρεστίου στη Ρουμανία κάνοντας το απόλυτο στη φάση των γκρουπ.

Στο έτερο ζευγάρι, η Χάποελ Μπερ Σεβά διέλυσε με 4-0 την Αούστρια Βιέννης, όμως δεν κατάφερε να παραμείνει στην Ευρώπη. Και αυτό γιατί στην Πολωνία η Λεχ Πόζναν έκανε την έκπληξη, επικράτησε με 3-0 της αδιάφορης και πρωτοπόρου Βιγιαρεάλ και τερμάτισε στη 2η θέση του τρίτου ομίλου που την στέλνει στα play off.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του Conference League

Β' ΟΜΙΛΟΣ
Στεάουα Βουκουρεστίου - Γουέστ Χαμ 0-3, Σίλκεμποργκ - Άντερλεχτ 0-1

Γ' ΟΜΙΛΟΣ
Λεχ Πόζναν - Βιγιαρεάλ 3-0, Χάποελ Μπερ Σεβά - Αούστρια Βιέννης 4-0

Δ' ΟΜΙΛΟΣ
Κολωνία - Νις 2-2, Παρτιζάν - Σλοβάκο 1-1