Conference League: Έκλεισαν θέση Αντβέρπ και Στεάουα

Αντβέρπ και Στεάουα απέκλεισαν τις Λίλεστρομ (2-0) και Ντουνάισκα (1-0) αντίστοιχα και έκλεισαν θέση στα play-off του Conference League.

Conference League: Έκλεισαν θέση Αντβέρπ και Στεάουα

Αντβέρπ και Στεάουα πέρασαν ένα ήρεμο βράδυ στην έδρα τους και πανηγύρισαν την παρουσία τους στα play-off του Conference League. Η Αντβέρπ δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στη Λίλεστρομ και δεν δυσκολεύτηκε να αποκλείσει την αντίπαλό της, ενώ, πλέον, στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπασακσεχίρ.

Ο βελγικός σύλλογος μετά τη νίκη του με 3-1 επί της Λίλεστρομ στο πρώτο παιχνίδι, πήρε απόψε τη νίκη στη ρεβάνς με 2-0 και «σφράγισε» την πρόκρισή της. Τα γκολ πέτυχαν οι Φρέι (11’) και Βερστρέτε (69’). Όσον αφορά την Μπασακσεχίρ, ο τουρκικός σύλλογος επιβλήθηκε 3-0 στη ρεβάνς της Μπρέινταμπλικ, την οποία είχε κερδίσει με 3-1 και στο πρώτο παιχνίδι.

Η Στεάουα από την πλευρά της, μετά το 1-0 επί της Ντουνάισκα στη Σλοβακία, επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ (1-0) της αντιπάλου της στη σημερινή ρεβάνς και στα play-off θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Βίκινγκ (Νορβηγία) - Σλίγκο Ρόβερς (Ιρλανδία). Το μοναδικό γκολ της σημερινής αναμέτρησης πέτυχε ο Κορντέα (29’).

Τέλος, στα play-off πέρασε και η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Αν και είχε ηττηθεί με 1-0 στον πρώτο αγώνα από τη Ζόρια, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στον επαναληπτικό και κέρδισε 3-0 την αντίπαλό της. Ραούλ Σίλβα (5’), Μπαϊράμ (52’) και Κρετού (56’) σκόραραν για την ομάδα της Ρουμανίας, η οποία θα αντιμετωπίσει πλέον την Χάποελ Μπέερ Σεβά (Ισραήλ).