Άρης: Στην Θεσσαλονίκη η Μακάμπι, προπόνηση στην Τούμπα

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον Άρη. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προπόνηση στην Τούμπα. 

Άρης: Στην Θεσσαλονίκη η Μακάμπι, προπόνηση στην Τούμπα

Τρεις μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Άρη στο «Κ. Βικελίδης» έφτασε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ώστε να προσαρμοστεί στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης (11/8), αλλά και φυσικά λόγω των προβλημάτων στην προετοιμασία της λόγω των όσων συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας. Με την ισραηλινή ομάδα να δείχνει ότι δε στέκεται στο 2-0 του πρώτου αγώνα και υπολογίζει πάρα πολύ τις δυσκολίες στην έδρα της ελληνικής ομάδας.

Κατά την άφιξη της αποστολής υπήρξαν δρακόντεια μέτρα ασφάλειας τα οποία θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Θεσσαλονίκη. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έκανε κάποια δήλωση, ενώ μαζί με την αποστολή ήρθαν και κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, με τύμπανα και πανό.

Η Μακάμπι θα κάνει προπόνηση το βράδυ της Τρίτης (9/8) στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ την παραμονή της ρεβάνς θα προπονηθεί στο «Κλ. Βικελίδης».