Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με Σλάβια ο Σένκεφελντ!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει προσβληθεί από ίωση και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Σλάβια Πράγας. Κανονικά παίζουν οι Αϊτόρ, Χουάνκαρ και Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με Σλάβια ο Σένκεφελντ!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Παναθηναϊκό, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να τίθεται νοκ άουτ λόγω ίωσης ενόψει της αναμέτρησης με την Σλάβια Πράγας την Πέμπτη (4/8).

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία έχει ενσκήψει στα αποδυτήρια των «πρασίνων» και τέθηκε νοκ άουτ από την αποστολή για το πρώτο ματς στον γ’ προκριματικό του Europa Ceonference League.

Αντίθετα κανονικά προπονήθηκαν οι Αϊτόρ, Χουάνκαρ και Παλάσιος που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε, ενώ στην ευρωπαϊκή λίστα δηλώθηκε ο Σπόραρ παίρνοντας τη θέση του Σαβιέρ.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί (3/8) για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής