Ίβιτς: «Ομάδα με μεγάλη ποιότητα ο Άρης, δεν θα είναι καθόλου εύκολο»

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε ότι ο Άρης δεν θα είναι καθόλου εύκολο εμπόδιο για την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ίβιτς: «Ομάδα με μεγάλη ποιότητα ο Άρης, δεν θα είναι καθόλου εύκολο»

Το εγκώμιο του Άρη έπλεξε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, λίγες ημέρες πριν την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

«Γνωρίζω καλά τον Άρη γιατί έχω ζήσει στη Θεσσαλονίκη. Την περασμένη σεζόν παρακολούθησα πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή δεν εργαζόμουν. Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στα playoffs. Άλλαξαν πολλούς παίκτες, έχουν 8-9 νέα πρόσωπα. Είναι μια νέα και διαφορετική ομάδα, με πολύ υψηλή ποιότητα, αλλά έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Θα πρέπει όμως να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Θα βρούμε έναν αντίπαλο που θα έρθει πλήρης για να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από μας», τόνισε.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός έψεξε τους παίκτες του για την απόδοσή τους. «Ήταν σαν να φοβόμαστε να παίζουμε. Όποιος φοβάται, δεν μπορεί να παίξει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις την αξία σου και να μην εφησυχάζεις. Απέναντι στον Άρη θα πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά, νοοτροπία και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην επόμενη φάση. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο».