Conference League: «Σφράγισαν» την πρόκριση Κουόπιο και Φεχερβάρ

Η Κουόπιο «πάτησε» 4-1 στη ρεβάνς την Μιλσάμι Ορχέι και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Εκεί θα βρίσκεται και η Φεχερβάρ που απέκλεισε την Γκαμπάλα.

Conference League: «Σφράγισαν» την πρόκριση Κουόπιο και Φεχερβάρ

Την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League εξασφάλισε η Κουόπιο και συνεχίζει το ταξίδι της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μετά το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της κόντρα στην Μιλσάμι Ορχέι, διέλυσε την αντίπαλό της στον σημερινό επαναληπτικό στη Μολδαβία με το εμφατικό 4-1 και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.

Εκεί θα βρίσκεται και η ουγγρική Κισβάρντα. Μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς απέναντι στην Καϊράτ Αλμάτι, κέρδισε την ομάδα από το Καζακστάν και στη ρεβάνς με το ίδιο σκορ (1-0) και πανηγύρισε έξαλλα την πρόκρισή της.

Αντίθετα, εδώ ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι της Γκαμπάλα.

Ο σύλλογος του Αζερμπαϊτζάν επιβλήθηκε 2-1 της Φεχερβάρ στον σημερινό επαναληπτικό, αλλά οι Ούγγροι ήταν αυτοί που γιόρτασαν την παρουσία τους στον 3ο προκριματικό γύρο του θεσμού χάρη στη νίκη τους με 4-1 στην έδρα τους.

Πέραν αυτών, η Πάιντε Λιναμεεσκόντ απέκλεισε την Αραράτ Αρμένια με 5-3 στα πέναλτι. Το 90λεπτο ολοκληρώθηκε στο 0-0, όπως και το πρώτο παιχνίδι.