Μπότο σε παίκτες ΠΑΟΚ: «Αρνητικές σκέψεις τέλος, εμπιστευθείτε τους εαυτούς σας!»

Την πρωτοβουλία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πήρε ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ζοσέ Μπότο, ενόψει και του επαναληπτικού με τη Λέφσκι Σόφιας για το Conference League.

Μπότο σε παίκτες ΠΑΟΚ: «Αρνητικές σκέψεις τέλος, εμπιστευθείτε τους εαυτούς σας!»

Να ξεπεράσουν την κάκιστη πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας και να συνέλθουν μετά το... πατατράκ απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας, προσπαθούν στον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της ανασύνταξης του «Δικεφάλου του Βορρά», ο Ζοσέ Μπότο πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει στους παίκτες της ομάδας προσπαθώντας να τους εξυψώσει το ηθικό ενόψει του επαναληπτικού.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Πρέπει να ξέρετε ότι όλοι όσοι είστε εδώ, είστε επειδή εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή, πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Είτε οι παλιότεροι, είτε όσοι ήρθατε τώρα έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου.

Η δική μου εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν εσείς δεν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Από σήμερα δεν θέλω από κανέναν σας, ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, όλους, να έχετε αρνητικές σκέψεις. Μόνο θετικότητα, δουλειά και εμπιστοσύνη στην ποιότητά σας που σας έχει φέρει εδώ και τα πράγματα θα πάνε καλά».