Μπούργος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Παρά το 5-1 ο τεχνικός του Άρη, Χερμάν Μπούργος μετά το τέλος του αγώνα με την Γκόμελ είπε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. 

Μπούργος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος δήλωσε: «Την επόμενη βδομάδα είναι το δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε δουλειά. Οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν πως έπρεπε να παίξουν, το έβγαλαν στο γήπεδο και η νίκη είναι όλη δική τους. Όλα τα εύσημα είναι για τους ποδοσφαιριστές».

Ο Χερμάν Μπούργος είπε στην συνέντευξη τύπου: «Παίζουμε με αυτή την νοοτροπία, η Γκόμελ είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα, έχει πάρει το Κύπελλο. Μας αιφνιδίασε με το γρήγορο γκολ αλλά εμείς αντιδράσαμε σωστά. Όσα πρέπει να διορθώσω θα τα πω μόνο στους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει τελειώσει η… αποστολή, έχουμε παίξει μόνο το πρώτο ημίχρονο. Πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά να καταστρώσουμε τα σχέδια για τον δεύτερο αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, από τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας. Επίσης μου άρεσε που είχαμε την ψυχραιμία μετά την ισοφάριση να ψάξουμε για περισσότερα γκολ. Δεν μιλάω για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, μόνο για την ομάδα.

Για την συμπαράσταση του κόσμου του Αρη είπε: «Αν συνεχίσει ο κόσμος να υποστηρίζει έτσι την ομάδα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για οποιοδήποτε αντίπαλο να μας κερδίσει εντός έδρας».