Conference League: Καρέ «πρόκρισης» η Τσουκαρίτσκι, 4-1 την Ρασίνγκ Ουνιόν

Άνετη νίκη της Τσουκαρίτσκι με 4-1 επί της Ρασίνγκ Ουνιόν στο Λουξεμβούργο, στο πρώτο ματς των δύο συλλόγων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Βήμα πρόκρισης και για την ρουμανική Σέπσι Σφάντου Γκεόργκε, με 3-1 επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

Conference League: Καρέ «πρόκρισης» η Τσουκαρίτσκι, 4-1 την Ρασίνγκ Ουνιόν

Ένα ήρεμο βράδυ πέρασε απόψε στο Λουξεμβούργο η Τσουκαρίτσκι και έφυγε με ένα πλατύ χαμόγελο από την έδρα της Ρασίνγκ Ουνιόν.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο συλλόγων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, οι Σέρβοι κέρδισαν την αντίπαλό τους με το εμφατικό 4-1 που τους φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού θεσμού, ενόψει και του επαναληπτικού την επόμενη εβδομάδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κόβατς που σκόραρε δις στο παιχνίδι (15’ και 51’), ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Μιχαΐλοβιτς (35’) και Λούκιτς (66’). Για την Ρασίνγκ Ουνιόν είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ομρανί (19’).

Στο μεταξύ, βήμα πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό γύρο έκανε και η Σέπσι Σφάντου Γκεόργκε από τη Ρουμανία, που κέρδισε 3-1 στην έδρα της την Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

Η τελευταία αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 66’ λόγω αποβολής του Σέσλαρ.