Conference League: Με το δεξί ο Άρης Λεμεσού, 2-0 την Νέφτσι Μπακού στην Λάρνακα

Στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο ευρωπαϊκό ματς ο Άρης Λεμεσού επικράτησε της Νέφτσι Μπακού με 2-0, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Νίκες για Κλουζ (3-0 την Ίντερ Εσκάλδες) και Χάποελ Μπερ Σεβά (2-1 την Ντιναμό Μινσκ)

Conference League: Με το δεξί ο Άρης Λεμεσού, 2-0 την Νέφτσι Μπακού στην Λάρνακα

Ονειρεμένο ξεκίνημα έκανε στην ευρωπαϊκή ιστορία του ο Άρης Λεμεσού. Οι «πράσινοι» έκαναν σεφτέ στο ΑΕΚ Αρένα της Λάρνακας και παρόλο που στερήθηκαν την φυσική τους έδρα ήταν εξαιρετική και κέρδισαν δίκαια την μπαρουτοκαπνισμένη Νέφτσι Μπακού (2-0).

Θα μπορούσαν μάλιστα οι παίκτες του Αλεξέι Σπιλέφσκι να πετύχουν και άλλα γκολ αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ακόμα και έτσι είναι πλέοπν το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο τυο Cionference League αρκεί να κάνουν ανάλογη εμφάνιση σε μία εβδομάδα (28/7) στο Αζερμπαίτζάν.

Σε άλλα ματς της ίδιας διοργάνωσης, η Ρουμανική Κλουζ που κατέπεσε από το Champions League κυριάρχησε της αδύναμης Εσκάλδες από την Ανδόρρα με 3-0, ενώ η Χάποελ Μπερ Σεβά επικράτησε στο Ισραήλ της Ντιναμό Μινσκ και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς.

Άρης Λεμεσού-Νέφτσι Μπακού 2-0
(53’ Καζού, 66’ Γκομίς)
Κλουζ-Ίντερ Εσκάλδες 3-0
(5’ Σ’αντυσες, 38’ Ντεμπεζά, 84’ Φέχερ)
Χάποελ Μπερ Σεβά-Ντιναμ,ό Μινσκ 2-1
(1’ Γεχεσκέλ, 52’ Χατουέλ, 76’΄Κοντσεβόι)