Μιλάνοφ: «Στο ίδιο επίπεδο με τη Λουντογκόρετς ο ΠΑΟΚ»!

Με τη Λουντογκόρετς παρομοίασε τον ΠΑΟΚ ο μεσοεπιθετικός της Λέφσκι, Γκεόργκι Μιλάνοφ, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Πέμπτη (21/7, 20.00) για τον 2ο προκριματικό του Conference League

Μιλάνοφ: «Στο ίδιο επίπεδο με τη Λουντογκόρετς ο ΠΑΟΚ»!

Ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Γκεόργκι Μιλάνοφ, ενόψει της συνάντησης του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη Λέφσκι την Πέμπτη (21/7, 20.00) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας της Σόφιας, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα και ως παίκτης της Βίντι στο Europa League, παρομοίασε μάλιστα τον ΠΑΟΚ με τη... Λουντογκόρετς, σε ό,τι αφορά στη δυναμικότητα των «ασπρόμαυρων», τονίζοντας σχετικά:

«Είναι μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και με πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, εγώ πιστεύω ότι κάθε αντίπαλος, μπορεί να χάσει. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα, που είναι είτε στο ίδιο επίπεδο είτε λίγο πιο πάνω από τη Λουντογκόρετς. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα δώσουμε ό,τι έχουμε, για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό στο πρώτο παιχνίδι».