Μουρίνιο: «Να γράψουμε ιστορία με την Ρόμα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως είναι έτοιμος για τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στην Ρόμα και την Φέγενορντ την Τετάρτη (25/5, 22:00, ΕΡΤ 1).

Μουρίνιο: «Να γράψουμε ιστορία με την Ρόμα»

Η Ρόμα αντιμετωπίζει την Φέγενορντ στον τελικό του Europa Conference League την Τετάρτη (25/5, 22:00, ΕΡΤ 1) και ο προπονητής των «τζαλορόσι», Ζοσέ Μουρίνιο, τόνισε πως η ομάδα του θέλει να γράψει ιστορία κατακτώντας το τρόπαιο.

«Φτάσαμε στο τέλος της σεζόν έχοντας να δώσουμε δύο τελικούς μέσα σε τέσσερις ημέρες. Ο πρώτος μάς έδωσε αυτό που δικαιούμασταν, που είναι η παρουσία μας στο Europa League.

Καταφέραμε και κερδίσαμε αυτόν τον τελικό και έχουμε έναν ακόμα στόχο να φτάσουμε. Για την Ρόμα είναι φυσιολογικό να έχει θέση στην Ευρώπη, δεν κάναμε κάτι για να γράψουμε ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ο τελικός ωστόσο είναι ιστορία. Δεν την έχουμε γράψει για να φτάσουμε ως εκεί αλλά τώρα θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τελειώσουμε τη δουλειά.

Μέχρι την ώρα του τελικού, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Έτσι είμαι εγώ».

Για το εάν το γεγονός πως έχει ήδη κατακτήσει Champions League και Europa League και αν αυτό είναι αβαντάζ για την ομάδα του λόγω της τεράστιας ευρωπαϊκής του εμπειρίας απάντησε:

«Η εμπειρία δεν βοηθάει, σε αντίθεση με ό,τι πίστευα μέχρι πρότινος. Αισθάνομαι αυτό το ματς σαν να είναι ο πρώτος τελικός που παίρνω μέρος. Είμαι συγκεντρωμένος και πιθανότατα αυτός είναι ο τρόπος μου για να προετοιμάζω τα ματς».