Τότι: «Θα είμαι στα Τίρανα. Σημαντικό να σηκώσουμε ένα τρόπαιο με τη Ρόμα»

Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, μίλησε για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στους «τζιαλορόσι» και τη Φέγενορντ στα Τίρανα.

Τότι: «Θα είμαι στα Τίρανα. Σημαντικό να σηκώσουμε ένα τρόπαιο με τη Ρόμα»

Στα Τίρανα θα βρεθεί ο θρύλος της Ρόμα και άλλοτε μεγάλος αρχηγός της, Φραντσέσκο Τότι, για να ενισχύσει την προσπάθεια των «τζιαλορόσι» για την κατάκτηση του Conference League. Στον τελικό της διοργάνωσης οι «Ρωμαίοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φέγενορντ στις 25 Μαΐου.

«Θα είμαι στα Τίρανα. Είναι πάρα πολύς καιρός που έχουμε να πάρουμε μέρος σε τελικό για κάποιο Κύπελλο, για εμάς είναι σημαντικό να σηκώσουμε ένα τρόπαιο και θα πάμε εκεί με τη διάθεση να παλέψουμε μέχρι τέλους», επεσήμανε σχετικά.

Όσον αφορά για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, σημείωσε:

«Η Ρόμα μπορεί να βελτιωθεί με σωστές και στοχευόμενες προσθήκες. Υπάρχει στον πάγκο ένας από τους πιο ισχυρούς προπονητές στον κόσμο και ξέρει πώς να διαχειριστεί τα χρήματα και ποιον πρέπει να αγοράσει. Η οικογένεια Φρίντκιν θα κάνει τα πάντα για τον ικανοποιήσει».

Τέλος, ο Τότι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην χθεσινή (9/5) ήττα της Ρόμα από τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας για την 36η αγωνιστική της Serie A, κάνοντας παράπονα για τη διαιτησία του Μάρκο Γκουίντα:

«Αυτό που είδαμε στην Φλωρεντία είναι ένα από τα πάρα πολλά επεισόδια εις βάρος της Ρόμα. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε παράπονα κάθε φορά, αλλά εάν ο VAR δεν βοηθάει τους διαιτητές, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Εάν ο διαιτητής δεν μπορούσε ούτε καν να δει το μόνιτορ στο Φιορεντίνα-Ρόμα, τότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για όλους».