Μανταντά: «Ξέρουμε την ατμόσφαιρα και τον ΠΑΟΚ, να μη χάσουμε το μυαλό μας»

Η διατήρηση της ψυχραιμίας από τους παίκτες της Μαρσέιγ θα είναι το «κλειδί» για την επιτυχία στον αγώνα της Πέμπτης (14/4, 22.00) κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον εκ των αρχηγών της γαλλικής ομάδας Στιβ Μανταντά.

Μανταντά: «Ξέρουμε την ατμόσφαιρα και τον ΠΑΟΚ, να μη χάσουμε το μυαλό μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά, για το παιχνίδι της Πέμπτης (14/4, 22.00) στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τους «8» του Conference League:

Τι περιμένει σήμερα από την ατμόσφαιρα και πόσο μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή σας:

Θεωρώ ότι μας περιμένει μία πολλή ζεστή ατμόσφαιρα και έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Παρόλα αυτά για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο και πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι για το αυριανό βράδυ.

Για τις απουσίες της ομάδας:

Δεν είναι ιδεατή η κατάσταση, αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να αναπαυτούμε. Απολαμβάνουμε να παίζουμε όλοι μαζί, αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα για την αυριανή αναμέτρηση.

Για την απουσία του VAR και τι σκοπεύει να κάνει:

Δεν έχω ετοιμάσει και κάτι και δεν έχω προετοιμαστεί ιδιαίτερα. Όλα εξαρτώνται από την στιγμή στην κάθε φάση. Ξέρουμε την ατμόσφαιρα, ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, είμαστε 11 εναντίον 11 και πρέπει να διατηρήσουμε την ποιότητα που έχουμε στους αγώνες μας. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να μην χάσουμε το μυαλό μας.

Για τους δύο σημαντικούς αγώνες σε μία εβδομάδα:

Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Δεν πρέπει να ανησυχούμε για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά μόνο για αύριο. Έχουμε χρόνο για την Κυριακή.

Για την εμπειρία σε τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

Το πιο σημαντικό δεν είμαι εγώ, αλλά η ομάδα. Αυτό πρέπει να δείξω και σε όλους τους συμπαίκτες. Πάνω από όλα η συλλογικότητα.

Για τη συμμετοχή του στη βασική 11άδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια:

Δεν είναι διαφορετικό για εμένα. Πάντα θέλω να παίζω και ζω για τέτοια παιχνίδια.

Για την κρισιμότητα του αγώνα:

Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό για να πάμε στον ημιτελικό. Η κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία, αλλά για εμάς είναι άκρως σημαντική η πρόκριση.

Για τις συζητήσεις που έγινε για τους οπαδούς και για την πιθανότητα τελικού για την Μαρσέιγ:

Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Είναι σημαντική διοργάνωση και αυτό θέλουμε να πετύχουμε, να είμαστε στον τελικό αυτής της διοργάνωσης.