Ντέσιο: «Σκεφτόμαστε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο, όχι έξω από αυτό»

Διαβάστε τι δήλωσε για το ματς της Πέμπτης (14/4, 22.00) με τον ΠΑΟΚ ο Χόρχε Ντέσιο, βοηθός του (τιμωρημένου με κάρτες) τεχνικού της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι.

Ντέσιο: «Σκεφτόμαστε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο, όχι έξω από αυτό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χόρχε Ντέσιο, βοηθού του Χόρχε Σαμπάολι, ενόψει του αγώνα της Μαρσέιγ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (14/4, 22.00) στην Τούμπα...

Τι έκανε εντύπωση από τον ΠΑΟΚ και που πιστεύει ότι θα κριθεί η πρόκριση:

Έχουμε δει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και δεν πρέπει να μείνουμε σε κάποιον παίκτη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προκριθεί όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του.

Για τις απουσίες της ομάδας:

Πρέπει να δούμε το παιχνίδι αποκλειστικά. Όσο αφορά τους παίκτες που δεν έχουμε όπως ο Μίλικ και οι τιμωρημένοι. Είναι παίκτες σημαντικοί για εμάς, αλλά εμείς θα βγούμε στο γήπεδο όπως πάντα με αυτοπεποίθηση. Είναι παίκτες που δεν έχουν παίξει πολλά παιχνίδια, αλλά πιστεύουμε σε αυτούς.

Για τον Μπακαμπού και τη συμμετοχή του:

Ο Σεντρίκ χτύπησε, αλλά είναι καλύτερα. Έχουμε παίκτες όπως ο Παγιέ που μπορεί να παίξει παντού και όλα θα κριθούν από τον προπονητή και τις τελικές του επιλογές.

Εάν οι νέοι παίκτες θα παίξουν σε ένα ενδεχόμενο παράτασης:

Εγώ αυτό που είπα για τους νέους παίκτες αφορά παίκτες που δεν θα είναι μαζί μας. Όλοι οι παίκτες που είναι εδώ μπορούν να παίξουν. Εάν τους δοθεί η ευκαιρία θα την εκμεταλλευτούν. Ο πάγκος θα είναι γεμάτος με νέους παίκτες.

Την πρόοδο για την τακτική της ομάδας την τελευταία εβδομάδα:

Εμείς θέλουμε την μπάλα στην κατοχή μας πάντα. Εάν την χάσουμε θέλουμε γρήγορα να την κερδίσουμε και πάλι. Δεν έχουμε διαφοροποιήσει την τακτική μας για αύριο.

Εάν ο Μίλικ θα είναι έτοιμος για την Κυριακή ή και αύριο:

Ο Μίλικ έχει τον τραυματισμό από την εθνική ομάδα. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά το Staff δεν είναι σίγουρο εάν μπορεί να παίξει αύριο με τον ΠΑΟΚ.

Εάν η ομάδα είναι προετοιμασμένη για την κατάσταση στην Τούμπα:

Δεν έχουμε κάνει κάτι το ιδιαίτερο για αύριο. Εμείς σκεφτόμαστε αυτό που θα γίνει μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό.

Σε ποια κατάσταση είναι ο Σαμπάολι που δεν θα είναι στο γήπεδο αύριο:

Πάντα όταν μιλάω με ρωτάνε για τον Σαμπάολι. Ζει τα παιχνίδια διαφορετικά και πιο έντονα. Σίγουρα θα τον ενοχλήσει που δεν θα είναι αύριο, αλλά σίγουρα θα δώσει τις κατάλληλες οδηγίες.

Εάν η ομάδα έχει προετοιμαστεί για τα πέναλτι:

Όχι δεν έχουμε σκεφτεί εάν το παιχνίδι μπορεί να κρατήσει 120 λεπτά. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα για τα 90 λεπτά που θέλουμε να παίξουμε.