Προς ακύρωση η μετακίνηση των οπαδών της Μαρσέιγ

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να αποφασιστεί η απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών της Μαρσέιγ για τη Θεσσαλονίκη.

Προς ακύρωση η μετακίνηση των οπαδών της Μαρσέιγ

Από την πρώτη στιγμή η UEFA είχε χαρακτηρίσει υψηλής επικινδυνότητας το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ και τελικά δικαιώθηκε στην πράξη. Τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Μασσαλία από το βράδυ της Τετάρτης έχουν θορυβήσει όλους όσοι εμπλέκονται με τη ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Την Πέμπτη ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ θα συγκρουστούν στο γήπεδο της Τούμπας και οι Γάλλοι δικαιούνται γι’ αυτό το παιχνίδι 1.100 εισιτήρια. Ήδη από την περασμένη Πέμπτη άνοιξε μεγάλη κουβέντα για το αν θα πρέπει να γίνει η εκδρομή των Γάλλων στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευμα της «La Provence» αναφέρει ότι όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς ακύρωση της εκδρομής των οπαδών της Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι Γάλλοι στο ρεπορτάζ τους στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να συναντηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και να παρθεί η απόφαση για απαγόρευση της μετακίνησης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στέλεχος της Μαρσέιγ σχολιάζει το συγκεκριμένο σενάριο λέγοντας: «Είναι λυπηρό και ενοχλητικό για τους φιλάθλους μας, αλλά είναι σοφή ιδέα». Ήδη μάλιστα κάποιοι φίλοι της Μαρσέιγ έχουν ακυρώσει το ταξίδι τους για την Ελλάδα.