Μαρσέιγ: Επέστρεψε ο Μίλικ

Στις προπονήσεις της Μαρσέιγ επέστρεψε ο Αρκάντιους Μίλικ και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Χόρχε Σαμπάολι για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Μαρσέιγ: Επέστρεψε ο Μίλικ

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μονπελιέ ότι άλλαξαν τα δεδομένα για τον Αρκάντιους Μίλικ. Ο ποδοσφαιριστής που είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και είχε χάσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι πλέον ξανά στη διάθεση του.

Ο Πολωνός επιθετικός μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την Παρασκευή και πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (14/4) για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Κατά τα άλλα μένει να φανεί το μέγεθος της ζημιάς του Σέντρικ Μπακαμπού, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Ακόμη στη Μασσαλία δεν γνωρίζουν για πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης. Τον αγώνα της Τούμπας θα χάσουν σίγουρα οι Τζέρσον, Καμαρά, Ντιένγκ που συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ και ο Σαμπάολι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο.