Σαμπάολι για Λουτσέσκου: «Δεν ήταν σωστές οι δηλώσεις του, ελπίζω να έρθουν φίλοι μας στην Ελλάδα!»

Ο τεχνικός της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι «δεν ήταν σωστές», ενώ εξέφρασε την ελπίδα οι φίλοι της ομάδας του να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από τις εξέδρες της Τούμπας τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Σαμπάολι για Λουτσέσκου: «Δεν ήταν σωστές οι δηλώσεις του, ελπίζω να έρθουν φίλοι μας στην Ελλάδα!»

Ο Χόρχε Σαμπάολι στο πλαίσιο δηλώσεών του ζητήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τα λεγόμενα του Ραζβάν Λουτσέσκου, σχετικά με τη ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη (όπου προέτρεψε την Μαρσέιγ να μην φέρει μαζί της οπαδούς γιατί θα έχουν αντίστοιχη... φιλοξενία) και τόνισε ότι δεν ήταν σωστά.

Όσα δήλωσε ο Ρουμάνος κόουτς έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη Γαλλία και είναι χαρακτηριστικό πως για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε και ο Αργεντινός τεχνικός των «Φοσέν» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (08/04)

Ο Αργεντινός που θα παρακολουθήσει τον επαναληπτικό της Τούμπας από την κερκίδα (λόγω αποβολής...) επεσήμανε ότι οι δηλώσεις του Ρουμάνου δεν ήταν σωστές και ότι επιθυμία του είναι όλα να κυλήσουν ήρεμα.

Μάλιστα τάχθηκε υπέρ της παρουσίας των υποστηρικτών της ομάδας του μεγάλου γαλλικού λιμανιού, γνωρίζοντας ότι την ίδια στιγμή στην UEFA σκέπτονται την απαγόρευση μετακίνησης προκειμένου ν' αποφευχθεί νέος γύρος επεισοδίων...

«Είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται καλύτερα. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να βρεθούν στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή δεν ήταν σωστές. Θέλω ο αγώνας να διεξαχθεί με ηρεμία και η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο να πάρει τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νοτιαμερικάνος τεχνικός.