Σαμπάολι: «Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων»

Ο Χόρχε Σαμπάολι δεν έδειξε να ανησυχεί ενόψει της ρεβάνς τονίζοντας πως η διαφορά της Μαρσέιγ από τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη.

Σαμπάολι: «Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων»

Η Μαρσέιγ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1, ένα σκορ που αφήνει την υπόθεση πρόκριση ανοιχτή και δίνει ελπίδες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Χόρχε Σαμπάολι αρκετά πιο ήρεμος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η διαφορά των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη και αυτό φάνηκε από τις ευκαιρίες που έκανε η κάθε μία.

Αναλυτικά ο Χόρχε Σαμπάολι μίλησε:

Για το παιχνίδι: Πιστεύω ότι ήταν μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων και σε σχέση με τις καταστάσεις που δημιούργησε η κάθε ομάδα για τον αντίπαλο της. Είχε την τύχη ο αντίπαλος μας να πετύχει ένα γκολ. Σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιούργησε η κάθε ομάδα ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και δεν βλέπω ότι έχω να πω κάτι άλλο.

Για τις απουσίες ενόψει Τούμπας: Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να αναπληρώσουμε το κενό τους. Τα έχει το ποδόσφαιρο αυτά τα πράγματα. Πρέπει να σκεφτούμε τι θα γίνει με τη Μονπελιέ και στη συνέχεια τι θα κάνουμε στην Ελλάδα.