Λουτσέσκου: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, σε τρεις διοργανώσεις τον Απρίλιο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε νέες δηλώσεις στη Ρουμανία και υποστήριξε πως η ομάδα του παίζει Απρίλιο μήνα για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Λουτσέσκου: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, σε τρεις διοργανώσεις τον Απρίλιο»

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ στην πατρίδα του.

«Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τον Απρίλιο, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, σε τρεις διοργανώσεις: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Conference League». Είμαστε στα προημιτελικά, είναι μια ιστορική συγκυρία για τον ΠΑΟΚ. Μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα συγκρότημα από την Ελλάδα! Τώρα θα παίξουμε με τη Μαρσέιγ, την ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση στη Γαλλία, με εξαιρετική ποιότητα, με έναν διάσημο προπονητή στο τιμόνι της.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά είμαστε στη στιγμή που νιώθουμε ότι όταν θέλουμε κάτι πολύ και παλεύουμε για αυτό με όλη μας την ψυχή, με όλες μας τις δυνάμεις, με όσες ενέργειες έχουμε, όλα είναι πιθανά. Θα είναι μια αναμέτρηση από την οποία μπορούμε μόνο να κερδίσουμε. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα παλέψουμε δίνοντας τα πάντα!

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα! Ας παλέψουμε με τις δυνάμεις μας, ας επιστρατεύσουμε την αυτοπεποίθησή μας, την αφοσίωσή μας, τη θυσία μας, την υπομονή μας! Προσπαθούμε να προχωρήσουμε και θα παλέψουμε γι' αυτό! Μετά έχουμε το Κύπελλο...», είπε ο Λουτσέσκου.

Για το εάν βλέπει τον πατέρα του να επιστρέφει στο ποδόσφαιρο της Ρουμανίας: «Δεν τον βλέπω να επιστρέφει. Δεν τον βλέπω να επιστρέφει στο ρουμανικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν τώρα, σε ένα χρόνο ή σε δέκα… επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω ιδέα τι να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Όχι όμως στο ρουμανικό ποδόσφαιρο!

Νομίζω ότι είναι ακόμη δύσκολο για εκείνον. Είναι προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, έχει παίκτες που είναι στον πόλεμο! Συναισθηματικά, είναι πολύ περίπλοκο για αυτόν».